Frokostblanding:
250 g havregryn
50 g solsikkekjerner
50 g sesamfrø
50 g valnøtter (grovt hakket)
50 g hasselnøtter
25 g brunt sukker
2 klyper maldonsalt
1 dl appelsinjuice
1 ss honning
1 ss smør (melange)
Rør sammen det tørre uten sukker.
Ha juice, sukker, smør og honning i en kaserolle -
varm det opp til det er oppløst
Hell det våte i det tørre og rør godt.
Hell på bakepapir/stekebrett og fordel jevnt
Stek på 140 grader i 50 -60 minutter
Rør hvert 10 minutt
Knekkebrød
4 dl sammalt grovt rug
4 dl havregryn lettkokt
1 dl solsikkekjerner
1 dl linfrø
2 dl sesamfrø
1 ts salt
7 dl vann
Rør sammen
Klask røra ut på 2 bakeplater
Glatt ut - viktig at det er jevnt
Del opp m pizzahjul før du steker
Varmluftsovn: 180 grader i 50 minutter
begge brett i ovnen, bytt plass etter halve tiden
Sett døra på gløtt og avkjøl knekkebrødene
i ovnen når de er ferdige.
Bon apetit,
og god onsdagskveld til dere alle!
God kveld til deg og! Jeg har vært syk noen dager, og skal nå krabbe under. Dyna igjen. Om to dager er det ferie....
SvarSlettNamnam, dette ser og høres godt ut!! Knekkebrød har jeg prøvd å lage selv før, frokostblanding har jeg planer om å lage :) Fortsatt finfin torsdagskveld :) Klemmer
SvarSlett